Deset tipova devojaka na salsi


Opremljeni najsavremenijim i poslednjim modelom kreditne kartice tipa „Na preduzeće“, uputili smo se u jednu avanturu i obilazak pregršt divnih mesta na kojima se igra salsa.
Kubanska salsa da budemo precizniji, jer ovi sa ovom LA varijantom, ne, ne!
To nismo mi!
Cilj je bio naizgled jednostavan i lak. Kroz te dve nedelje istraživanja, na koje nas je firma poslala, zadatak je bio da se obiđe što više različitih mesta na koja izlaze ljudi koji vole salsu i igrati sa pregršt različitih tipova devojaka. I to onda sve lepo staviti na papir i klasifikovati po određenim grupama, kako bi i onako maloj muškoj populaciji trenutno na terenu, a najviše ovim novima koji dolaze, bilo što lakše da prepoznaju određene stvari, i možda malo, samo malo, budu pripremljeniji za ono što ih tek čeka kada jednom nogom zakorače u bilo koji, od sijaset sjajnih klubova u zemlji, i našem gradu!

Mirišemo, skockani što bi onaj šlager rekao: Do bola! Ulazimo šeretski i nonšalantno u prvi od nekoliko odabranih klubova za večerašnji izlazak.
Auh majko moja kako uzani džins ima ova devojka!
Vidi ti te trbušnjake kada joj se majica podigne taman toliko koliko treba, kada suptilno izbaci svoje ruke na gore! Vidim ja po izrazu na koleginom licu da se firmina kreditna kartica i neće baš tako sjajno provesti večeras! Jer, mi ipak sve ovo ne radimo zbog sebe, nego zbog preduzeće! Čekaj, gde mi je jedan od kolega!? Pa on već igra čoveče! Što nas dovodi do primerka broj jedan u našoj podeli. Jao bre, pa kartica je ostala kod njega!

1. Predatorka
Da, da. Lepo ste pročitali. Vi ste možda mislili da predatori postoje samo u muškoj formi i obliku, ali to je jedna velika, ogromna laž, u kojoj ste svi vi koji ste tako mislili, živeli do sada! Razlika je samo u jednoj suštinskoj stvari. Ženski predator, za razliku od muškog, vreba samo one primerke sa kojima želi da igra to veče. Njih ništa drugo sem toga ne zanima. Kada njihov omiljeni tip igrača uđe u klub, ostaviće vas ako treba i na pola odigrane pesme i otići pravo ka njemu! Nju ništa ne može sprečiti i zaustaviti na tom putu. Čak ni vi sami! Savet je da se prepustite i odigrate, tj., odigrate koliko vam ona dozvoli, jer budimo iskreni i realni, igraćete samo i baš onako kako ona voli i želi. Vi imate samo tu sreću-nesreću da njoj baš vaš stil igre toliko prija. I vi prosto morate biti njeni na tom podijumu. Više puta u toku te noći! Ne brinite. Neće vam tražiti broj fiksnog telefona da se sutra čujete i negde nađete, jer upravo za razliku od muškog tipa predatora, njen cilj je da budete njeni samo to veče, na tom podijumu!
U ritmu 1-5 krećem da se probijam kroz masu kako bih stigao do njih. U stilu najvećih rumba majstora sa naših prostora, bacam magiju na koju ona ne može da ostane imuna i naravno kreće da se brani. Kolegine ruke su slobodne, tako da može da mi doda karticu od preduzeća. Iskusno mačko! 1:0 za nas! Gleda me onim pogledom koji sam mislio da ću barem ja izbeći to veče. O ne! Sa usana joj silaze reči:“Posle igram sa tobom macane!“
I tako, već u sledećem napadu auto-gol i rezultat je 1:1!

Imam sreću jedino zbog toga što je usledio blok baćate odmah posle njihove pesme, što nas dovodi do sledećeg tipa.
2. Senžual
Baćata blok je ono što ona zaista čeka. Jer, iako obožava da igra salsu, ta prisnost koju joj ova muzika donosi, je nešto čemu ona ne može da odoli. Pogotovu ako ste se u nekom od vaših ranijih plesova pokazali kao iole dobar i solidan primerak. Priviće se bez i malo ustručavanja uz vas. I pustiti da je lagano, ali nadasve i pre svega, sigurno, vodite gde god poželite. Miris njene odeće i nje same će definitivno ostati na vama. Što, ako ste u vezi, a pogotovu ako je i vaša devojka tu u klubu sa vama, a za mrvicu je ljubomoran tip, neće biti ni malo dobro po vas kada se ista pesma završi! U obrnutom slučaju, samo uživajte, pogotovu ako i za vas taj ples bude sličan kao i za nju. Razmena fiksnih telefona u ovom slučaju je već itekako moguća, čak i poželjna!
Posle završene pesme, oboje se prigodno, poljupcem u obraz, pozdravimo. Lep osmeh, nema šta!

Ali sada je vreme da se načne ta kreditna kartica! Odlazimo do šanka i svako uzima svoje omiljeno piće. Odmah do nas je grupica jako simpatičnih, ali pomalo, reklo bi se, i stidljivih devojaka. Konverzacija se sama po sebi nameće, sledi pohvala naših plesnih poduhvata na podijumu i saznanje o sledećem tipu devojaka kojem njih tri pripadaju.
3. Pridošlice
U ovaj rang bi stavili onu grupu devojaka koja ili tek počinje da igra, pa su jedva skupile hrabrost da izađu na to neko mesto gde se taj ples igra, ili devojke čiji su horizonti i želja za nečim drugačijim i novim, toliko veliki i jaki, da one prosto nisu mogle, a da ne svrate u ovaj klub. Kao pravi džentlmeni, fino vaspitani momci i nadasve jako dobri primerci svoga preduzeća, uspevamo da ih nagovorimo da odigramo barem uz neku najsporiji pesmu. Obuća će vam posle toga biti vidno isprljana i izgažena, ali osećaj koji ćete imati što ste sa nekim iz te grupe podelili taj ples, će za vas, kao i za njih, biti neprocenjiv.

Vraćamo se za šank da terorišemo firminu karticu. Pogled nam zastaje na njoj. Kolega kaže, ja ću. Odlazi ka njoj lagano. Ona je najzgodnija i najbolje obučena devojka u klubu.
4. Devojka sa kojom svako želi da igra
Po pravilu, ovaj tip devojaka spada u grupu najboljih igrača u klubu. Retko ko joj prilazi ako je ne poznaje. Njena dominacija u samom načinu igranja, u dodatku sa time kako njen fizički izgled deluje na druge okolo, je dobitna kombinacija za to da retko ko se sme odvažiti da je pozove na ples. Savet je, samo napred. Retko se dešava da je takva osoba uobraženog i odbojnog karaktera. Igranje sa njom će vam biti i više nego prijatno. Ako ste nesigurni u neke svoje figure, držite se onih poteza koje odlično znate. I držite je što bliže sebi. Pa neka ostali okolo puknu od muke što igra baš sa vama!
Bravo kolega macane! Kako igra sve one komplikovane figure! A ona nevera! Sto posto dolazi sa njom do šanka da popiju piće kada se pesma završi! Ode firma u stečaj već večeras!
Pruža nam ruku i jako prijatnog glasa izgovara svoje ime.

Kolegi treba krilni i pomoćni igrač, tako da nas on moli da priđemo njenim drugaricama u cilju da on sam ispadne skroz kul u njenim očima, i pozovemo ih na ples. Odlično igraju, ali se stide malo.
5. Povučeni tip najboljih drugarica
Uvek, i po pravilu, na nama je da prilazimo devojkama i prvi ih uljudnim tonom zamolimo za ples. Pogotovu ako vidite da je određena devojka malo stidljivija, a voli da igra. Nemojte se ustručavati da kao i svaki pravi muškarac, priđete i pozovete ih da podijum podele sa vama. Vrlo rado će prihvatiti vaš poziv i jedino u slučaju da imate dve glave ili neku drugu takvu sličnu vidljivu fizičku deformaciju, ili o vama kruži neka ozbiljno zeznuto-odbojna priča, suptilno će vas odbiti uz razlog da ne vole baš ovu pesmu, uz neku sledeću možda. Uz malo stidljiv početak, kakav imaju u muškom smislu gledači poda, ako budete korektni i sasvim pristojni u toj igri, iznenadićete se koliko lep ples može da vam bude, i koliko dobro ona može da vam parira. Ukoliko samo pružite šansu nekome takvome da se pokaže. Nikako se nećete razočarati!
Kao ni kolega za šankom. Vidi macana kako je ušao u ozbiljnu priču, a ruka mu je već na njenim ramenima! Šmekerski dodir van podijuma koji govori i više od hiljadu reči!
Pozivamo njene prijateljice da nam se pridruže tamo, ali na putu do šanka vidim nju!

6. Kubanka
Redak primerak na našim žurkama! Ako je spazite, nemojte oklevati niti jednog časa! Sa njom morate igrati! Legenda kaže da je jednom i sama jedna od njih meni prišla i pozvala me na ples! Rekla mi da joj se toliko dopalo kako igram sa drugim devojkama, da je prosto morala da mi priđe. Čak je na putu do mene odbila dva momka i pokazala tačno na mene. Iskusno sam se okrenuo, kao da vidim ima li nekoga koga znam iza, potajno se nadajući da je baš na mene pokazala. Hm, ovo morate probati, pa svoj utisak i doživljaj nam javite na fiksni u preduzeće!
Ekipa za šankom je oduševljena kako je bilo u mom plesu sa njom! Samo komplikate mačko! Uh, već postaje pakleno!

I dok mi pogled zastaje na osobi koju sam jedva čekao da vidim, ispred nje se nameće osmeh devojke mog drugara.
7. Zaljubljeni par
Ista priča kao i u muškoj podeli. Osim ukoliko ne poznajete oboje, a pogotovu muškog predstavnika tog para, nikako, ali nikako nikoga od njih dvoje ne pozivajte na ples!!! Idealna okolnost za igru sa nekim od njih dvoje je rueda! Siguran prostor, neko drugi vodi priču umesto vas, tako da ako vam i zapadne da sa njoj odigrate kravatu ili eroticu, nećete vi biti krivi, jer vođa ruede to zove, vi samo poštujete pravila!

Što nas dovodi do one devojke iza njih. Čekaj, ima ih dve u stvari. Prvo ćemo ovaj teži slučaj. Sreća pa se ovaj novajlija isprečio ispred mene i sam joj prvi prišao! Kakav danak neiskustvu mačko!
8. Vrckavica
Na prvi pogled deluje sasvim normalno. Međutim! Ovaj tip devojaka, čak i uz najsporije senžual pesme, ne može da se suzdrži, a da ludački ne vrcka i trudi se iz sve snage da izgleda sexy. Poželjno je da sa njima igrate figure kojima ih držite sa obe ruke, kako bi imale što manje prostora za nekontrolisanim trzanjem. Ako idete u teretanu, biće vam mnogooo lakše da se izborite sa njima. Osećaj je sličan kao kada se vozač autobusa sa linije 23, spušta niz Banovo Brdo, a vi se držite samo jednom rukom za šipku!

A sada ona druga, što je stajala pored nje.
9. Devojka koja vam se dopada
Koliko god da ste dobar igrač, uvek, a pogotovu u prvih par puta kada igrate sa devojkom koja vam se sviđa, i sa kojom biste želeli nešto više od svega toga, vaš stil igre, pokreti i potezi nikako neće dolaziti do izražaja kada ste tako blizu nje. Nećete moći da se prepoznate. Stalno ćete gledati u nju, i to šta ona radi. Kako je obučena. Da li vam grimasama na licu nešto govori i koliko joj se dopada to što igra sa vama. Savet je vrlo jednostavan. Odmah zakažite dejt i druženje van sasla života i potrudite se da ona što pre, naravno ako je slobodna, postane samo vaša devojka. Vaš stil igre će se naprasno odmah posle toga vratiti i vi ćete biti onaj stari komplikate salsa majstor! U suprotnom, očekujte da će vaša igra sa njom drastično biti u padu što vam se više bude sviđala, a vi ništa ne budete radili po tom pitanju!

Na samom izlasku iz kluba, posle odlično provedene večeri i sijaset fenomenalno odigranih plesova, situacija kadar nevera! Dve devojke igraju zajedno, od kojih jedna igra muške korake i pretenduje da bude hombre. Što nas dovodi do poslednjeg tipa.
10. Hombre wonna be
A ne, ne, ne! Osim ako vam se ova situacija ne dešava u spavaćoj sobi, savet je sledeći. Odmah prekidajte taj pokušaj naše imitacije! Kolega i ja se iskusno ubacujemo između i prekidamo ovaj horor za oči kada si u disco klubu i situaciju preuzimamo u svoje ruke tipa, kod nje koja je vodila, senžual osmeh i rečenica vrste, sada ćeš videti kako izgleda kada vodi pravi muškarac, a ti se osećaš tako sigurno i ženstveno! Kod druge polovine tog nazovimo para, misao iz porodice sledećih. Sada ćeš videti kako izgleda kada tvoja ruka stoji u pravoj muškoj ruci, a tvoje telo ide u ritmu sa pravim muškim telom!
Što nas dovodi do samog zaključka cele ove priče. Ako nas ikada poslušate i budete igrali sa svim ovim tipovima devojaka, veče je najbolje završavati onda kada vam je najlepše i to po mugućstvu sa devojkom koja vam se dopada, uz neku od vaših omiljenih pesama. Eventualno uz neku prigodnu baćatu. Bićete nam zahvalni zbog toga što će njen svaki deo i dodir biti sačuvan za sam kraj večeri.
Svesni smo činjenice da menadžment preduzeća mora da ima veliko razumevanje za sve nas koji smo bili na ovom projektu, pogotovu kada finansije dobiju fiskalni izveštaj ove naše dvonedeljne borbe sa noćnim salsa životom!
I još jedna mala stvar za sam kraj, tj., molba više, ako bi tako hteli. Jedan naš kolega je izgubljen u poslednjem klubu koji smo obilazili to veče. Ne znamo da li je nestao u noći sa Predatorkom, devojkom koja mu se dopada ili Senžual varijantom neke mačke. Ne možemo da se vratimo u firmu bez njega, pa ako bi svako od vas bio i više nego ljubazan, i prepozna momka na ovoj slici ispod, da nam ga vrati u bilo kakvom stanju, nećemo praviti nikave žalbe i reklamacije! Ako ne budete sigurni sto posto da li je to osoba sa slike ispod, samo krenite da ga slikate bilo kakvim aparatom koji imate pri ruci, i ako krene da se pući usnama pre slikanja, to je on!
iygubljeni kolega
Unapred zahvalni, i jako ponosni na sve vas koji činite ovu našu veliku salsa porodicu, vaš
Ritmos Del Mundo tim!
Život je jedan, otplešimo ga!

Ovaj unos je objavljen pod Tekstovi i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

Jedno reagovanje na Deset tipova devojaka na salsi

 1. Milica kaže:

  Ja bukvalno placem!!!
  Da docaram situaciju:
  U kancelariji sam, imamo stranku (ali nije moja). Dok se sistem u kome radim pokrene (posto je blokirao…gle cuda) rekoh da bacim samo pogled pa cu ostalo kasni, ali… Recenica za recenicom i…
  Sef me je zamolio da napustim prostoriju (suptilno naravno) i priberem se…
  Hvala na ovoj dozi smeha :)))

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s