5 razloga zašto NE treba krenuti na salsu


U današnje vreme imate toliko opcija kako da provedete svoje slobodno vreme, da je prosto teško odlučiti se. Da li da, recimo, izaberete salsu kao način traćenja svojih minuta? Ja Vam ovde dajem 5 razloga zašto NE  treba krenuti na salsu…

1. To je tako „gay“!

Ako malo proanilizirate, ovaj izraz u originalnom obliku znači „veseo, radostan“. Pa, naravno, ko to i ne bi bio na salsi, kada pleše uz vruće ritmove, veoma blisko, sa sexy devojkama… Retko čiji hormoni bi ostali ravnodušni!

2. Ne volim da se znojim!

Onda nemoj. Mislim, nemoj uopšte. Izbegavaj stres, GSP, boravi isključivo u klimatizovanim prostorijama, redovno koristi antiperspirante… Ako ti uspe, super! Javi i nama recept. Ako ne, dođi kod nas i ponesi rezervne majice!

3. Iskačem iz društva.

Da ne bi došlo do ovog neželjenog događaja, trudi se da nikako ne budeš angažovan, ni politički, ni socijalno, ni emotivno… Nikako ne tvituj i ne piši statuse na fb. Ne talasaj mrtvo more. Bolje da za tebe niko ne zna. I da te ne primećuje. Živi incognito. Ili skupi petlju i uradi nešto sam! Zamisli, za sebe. Potpuno neočekivano. Pa onda pozovi i društvo!

4. Imam dve leve noge.

Kad malo bolje razmisliš, ovim stavljaš sebe u grupu retkih medicinskih fenomena. Dođi i dokaži. Ako je istina, a uz to još i proigraš, zovemo novine. Kao što vidiš, nema logičnog izgovora. Oslobodi se fobija! Realno je da te očekujemo.

5. Nemam vremena.

Ali zato znaš šta je ko od tvojih 1000 prijatelja lajkovao; zašto su Vir i Ića ljuti na Tapu; zašto Savaš još uvek nije zaprosio Jasemin; sve o gadnom razvodu Džemile i Alija, i zloj Karolin; ko je sve imao repliku danas u Skupštini; sve najnovije hitove i provale „omiljene“ pevačice gospodina Ivana Ivanovića… Da, potpuno si u pravu, treba ti dan od 25 sati. Svaka čast što i ovo postižeš. P.S. Vreme koje ti je potrebno da pročitaš ovaj tekst jednako je prosečnoj dužini trajanja jedne salsa pesme. Praktično si već salseros!

Dalja argumentcija bi bila suvišna.

Kiss, kiss… bang, bang…

Vaša V.I. del Mundo

Da li i dalje mislite da ne bi trebalo krenuti sa salsom?
Probajte u Ritmos Del Mundu ->  Početna grupa 4.10.2018 u 18h

Ovaj unos je objavljen pod Tekstovi i označen sa , , , , , . Zabeležite stalnu vezu.

5 reagovanja na 5 razloga zašto NE treba krenuti na salsu

  1. noviinternet kaže:

    Svi razlozi su dobri, a 4. i 5. su mi posebno duhoviti 🙂

  2. Pera kaže:

    a dajte neku utehu i za devojke 😉

  3. Tadej kaže:

    ja imam dve leve noge i to je za salso odlično – ne možem da počnem sa pogrešno nogo. 🙂

  4. kad bi svi muškarci mislili da je ples za gayeve,onda nitko ne bi plesao,a to je taaako sexy,samo sexy muškarac može dobro plesati,a ako dobro pleše jer je senzualan,onda je i u ostalim stvarima i uvijek senszualan.

Postavi komentar